(untitled) (Bulletin of Taras Shevchenko National University of Kyiv. Social Work, 2020)
Досліджено досвід Чехії щодо соціально-реабілітаційних послуг людям із деменцією, котрі живуть в будинках для літніх людей. Проаналізовано системи надання соціально-реабілітаційних послуг на прикладі окремого закладу.