(untitled) (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Соціальна робота, 2020)
Запропоновано пріоритетні вектори соціалізації студентської молоді з позиції викликів сьогодення. Виділено роль гуманітарної освіти та інтеграційних процесів у сучасному освітньому просторі, зокрема, у соціалізації студе- нтської молоді.