(untitled) (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Соціальна робота, 2020)
Порушено проблему визначення поняття "спільнота" у соціологічних та соціально-психологічних дослідженнях. Автор досліджує по- ходження й динаміку змісту понять "спільнота" і "громада", аналізує структурні компоненти та пропонує класифікацію спільнот. Також подано результати якісного дослідження психологічних аспектів професійної спільноти у галузі соціально-психологічних практик.