(untitled) (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Соціальна робота, 2020)
Присвячено дослідженню роботи державних соціальних служб із сім’ями, які виховують дітей з інвалідністю. Зок- рема розглянуто як різні типи захворювання впливають на життєдіяльність сім’ї. Також проведено аналіз різних ви- дів послуг (переважно групових), що надаються соціальними службами, та визначено, як вони співвідносяться з особ- ливостями сімей-учасників і яких результатів досягають.