(untitled) (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Соціальна робота, 2020)
Розглядаються функціональні складові комплексної профілактичної та реабілітаційної технології "WINGS" (Women Initiating New Goals of Safety), розробленої групою соціальної інтервенції Колумбійського університету (США), з метою зниження ризику насильства щодо жінок з наркозалежністю. Аналізуються результати емпіричного дослі- дження ефективності її застосування у ролі пілотного проекту в Україні. Пропонуються рекомендації щодо вдоско- налення її застосування з урахуванням отриманих результатів.