(untitled) (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Соціальна робота, 2020)
Присвячено проблемі соціалізації особистості в процесі вивчення іноземної мови, яка є частиною полікультурної освіти і розглядається як важливий інструмент соціалізації, адаптації особистості в умовах полікультурного суспільства.