(untitled) (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Соціальна робота, 2020)
Присвячено аналізу сутності поняття "інтерес". Проаналізовано, як нові соціальні зміни, провокують появу нових організаційних форм. Проілюстровано, що об’єднання в нових організаційних формах відбувається на нових засадах. Представлено, що інтерес завжди є усвідомлений і раціональний за своєю сутністю. Поза інтересами не існує соціа- льної активності. Простір, де переважають інтереси – це простір соціальних змін.