(untitled) (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Соціальна робота, 2020)
Досліджено та проаналізовано бачення студентами освітнього середовища університету, відповідно до резуль- татів проведеного дослідження описано можливі шляхи вдосконалення освітнього процесу.