(untitled) (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Соціальна робота, 2020)
Досліджується процес профілактики емоційного вигорання за допомогою сучасних технологій, які використову- ють у громадському секторі. Фокус нашої статті на представленні методів профілактики емоційного вигорання і, зокрема, технології соціального театру.