(untitled) (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Соціальна робота, 2020)
Досліджується досвід Німеччини щодо реабілітаційних моделей надання послуг людям з інвалідністю, особам з адиктивною поведінкою та особам з психічними розладами. Проаналізовано системи надання реабілітаційних послуг окремим клієнтським групам та діючі в країні інформаційно-довідкові системи реабілітації.