(untitled) (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Соціальна робота, 2020)
Висвітлено теоретичні знання про структурні компоненти інклюзивного навчання та обґрунтовано складові со- ціальної роботи, спрямованої на підтримку родини в організації освітнього простору дитини з обмеженими функціо- нальними можливостями.