(untitled) (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Соціальна робота, 2020)
Уточнено сутність феномена "ціннісне ставлення до здоров’я" як цілісної системи індивідуальних, вибіркових зв’язків особистості з різними явищами та предметами оточуючого середовища, що знаходить прояви у практичній життєді- яльності, емоціях і оцінках здоров’я. Розкрито шляхи формування ціннісного ставлення до здоров’я у студентської молоді.