(untitled) (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Соціальна робота, 2020)
Обґрунтовано організаційно-педагогічні умови формування соціально активної життєвої позиції підлітків, і вияв- лено такі форми і методи роботи з підлітковою молоддю, які ґрунтуються на активній взаємодії, партнерській спів- праці педагогів із вихованцями і забезпечують активізацію позиції підлітків у процесі особистісного становлення.