(untitled) (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Соціальна робота, 2020)
Піднімаються актуальні питання концепції соціальної роботи з дітьми та молоддю з інвалідністю на сучасному етапі розвитку українського суспільства.