(untitled) (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Соціальна робота, 2020)
Стаття присвячена питанню психологічного благополуччя людей похилого віку. Розглянуто поняття "психоло- гічне благополуччя" людини похилого віку. Проаналізовано три складові загального поняття "благополуччя": фізич- не, соціальне, матеріальне. Вивчено основні характеристики вікової групи – осіб старшого покоління. Визначено пріоритетність потреб за видами благополуччя осіб старшого покоління.