ОСВОЄННЯ ПРАКТИК В СИСТЕМІ ОСВІТНЬОЇ ПІДГОТОВКИ СОЦІАЛЬНИХ ПРАЦІВНИКІВ (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Соціальна робота, 2020)
Стаття присвячена проблемі розробки сучасних освітніх моделей підготовки фахівців у галузі "соціальна робо- та". Викладається основний зміст, принципи і способи упровадження професійно-орієнтованих практик як середо- вища розвитку особистісної зрілості фахівця.
Keywords: особистісна зрілість; особистісні здатності; професійно-орієнтовані практики; професійні задачі.