СОЦІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНІ КОМПЕТЕНЦІЇ СПЕЦІАЛІСТІВ СОЦІАЛЬНОЇ РОБОТИ З ДІТЬМИ ТА МОЛОДДЮ З ІНВАЛІДНІСТЮ ТА ЇХ СІМ'ЯМИ (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Соціальна робота, 2020)
У статті піднято питання щодо спеціалізації в соціальній роботі, а саме: соціальної роботи з особами з інвалідні- стю. Розглянуто критерії соціально-педагогічних компетенцій і компетентнісного підходу та актуальних потреб практикуючих спеціалістів, їх підготовки до роботи з особами з інвалідністю.
Keywords: соціально-педагогічні компетенції спеціалістів соціальної роботи, компетентність, соціальна ро- бота, професійний портрет спеціаліста соціальної роботи з особами з інвалідністю.