СОЦІАЛЬНІ МЕДІА У СОЦІАЛЬНІЙ РОБОТІ З МОЛОДДЮ ЗІ СЛУХОВИМИ ПОРУШЕННЯМИ (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Соціальна робота, 2020)
Подано результати дослідження можливостей використання соціальних медіа у соціальній роботі з молоддю з особливими потребами. Проаналізовано специфіку різних видів соціальних медіа в контексті можливостей їхнього використання у практиці соціальної роботи. Розглянуто особливості сприймання молоддю зі слуховими порушення- ми медіа-контенту залежно від природи порушення, його лікування та рівня слухосприйняття особи. Висвітлено ос- новні завдання громадських організацій, що працюють з такою категорією молоді, та запропоновано модель викори- стання окремих видів соціальних медіа відповідно до напрямів і завдань соціальної роботи.
Keywords: соціальна робота; соціальні медіа; особливі потреби; слухові порушення; молодь.