МЕТОДОЛОГІЧНІ ПІДХОДИ ВИХОВАННЯ ЛІДЕРСЬКИХ ЯКОСТЕЙ МАЙБУТНІХ МЕНЕДЖЕРІВ У ПОЗААУДИТОРНІЙ ДІЯЛЬНОСТІ ВНЗ (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Соціальна робота, 2020)
Розкрито суб'єкт-діяльнісний, особистісно-зорієнтований, суб'єкт-суб'єктний, акмеологічний підходи виховання лідерських якостей майбутніх менеджерів. Виявлено організаційно-педагогічні умови виховання лідерських якостей майбутніх менеджерів у позааудиторній діяльності вищого навчального закладу. Визначено етапи реалізації комплек- су організаційно-педагогічних умов виховання лідерських якостей майбутніх менеджерів
Keywords: лідер; лідерські якості; майбутні менеджери; вищий навчальний заклад; організаційно-педагогічні умови; позааудиторна діяльність.