СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНІ ОСОБЛИВОСТІ ЯКОСТІ ЖИТТЯ БАГАТОДІТНИХ СІМЕЙ (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Соціальна робота, 2020)
Стаття присвячена визначенню соціально-психологічних особливостей якості життя багатодітних сімей в Україні. Проведено емпіричне дослідження суб'єктивної задоволеності якості життям багатодітних сімей, у результаті якого виявлено основні показники, на які потрібно направити соціально-психологічну роботу з даною категорією населення.
Keywords: якість життя; багатодітні сім'ї; соціально-психологічна допомога.