СОЦІАЛЬНО-ПРАВОВИЙ ЗАХИСТ У ПРАКТИЦІ СОЦІАЛЬНОЇ РОБОТИ: ТЕОРЕТИЧНИЙ АНАЛІЗ (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Соціальна робота, 2020)
Подано аналіз поняття "соціально-правовий захист" у контексті професійної діяльності соціальних працівників. Визначено сутність і зміст соціально-правового захисту у практиці соціальної роботи. Актуалізується питання соціально-правової компетентності соціальних працівників.
Keywords: соціально-правовий захист; соціальна робота; соціальний працівник; соціально-правова компете- нтність; соціальні послуги.