СОЦІАЛІЗУЮЧІ АСПЕКТИ ДИСЦИПЛІНИ "ІНОЗЕМНА МОВА" (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Соціальна робота, 2020)
Присвячено проблемі соціалізації особистості в процесі вивчення іноземної мови, яка є частиною полікультурної освіти і розглядається як важливий інструмент соціалізації, адаптації особистості в умовах полікультурного суспільства.
Keywords: соціалізація; іноземна мова; полікультурна освіта; полікультурна особистість; професійна соціалізація.