ВИКОРИСТАННЯ ІНТЕРНЕТ-ТЕХНОЛОГІЙ ДЛЯ РОЗВИТКУ СОЦІАЛЬНИХ ПОСЛУГ У ГРОМАДІ ДЛЯ ДІТЕЙ З ІНВАЛІДНІСТЮ ТА ЇХ СІМЕЙ (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Соціальна робота, 2020)
Розглянуто різновиди та особливості надання соціальних послуг для дітей з інвалідністю у громаді як альтер- нативи інституційному догляду. Розкрито результати дослідження використання працівниками соціальних органі- зацій різних видів інтернет-технологій у організації та наданні соціальних послуг. Запропоновано модель застосу- вання інтернет-технологій для розвитку соціальних послуг в громаді для дітей з інвалідністю та їх сімей, що пов'я- зує конкретні види інтернет-технологій з напрямами роботи та задачами соціального працівника.
Keywords: соціальна робота, соціальні послуги, інтернет-технології, діти з інвалідністю, громада.