ІНКЛЮЗИВНИЙ ДИЗАЙН ЯК СКЛАДОВА РОЗВИТКУ МІСТ (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Соціальна робота, 2020)
Розглядається теоретичний аналіз значимості впровадження інклюзивного дизайну в міський простір; взаємозв'- язок імплементації інклюзивного дизайну та якості життя мешканців населеного пункту; важливості перегляду та зміну суспільних норм і поглядів на поняття "упровадження інклюзивного дизайну в міський простір".
Keywords: інклюзивний дизайн; маломобільні групи населення; соціальна ізоляція; інвалідність; розвиток міста.