ВЕКТОРИ ПРОФЕСІЙНОГО УСПІХУ СОЦІАЛЬНОГО ПРАЦІВНИКА (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Соціальна робота, 2020)
Розглядається компетентність як важливий вектор успіху діяльності соціального працівника, розкрито понят- тя "компетентність соціального працівника" та його складові, які складаються з наявних у майбутнього фахівця соціальної сфери професійних знань, умінь та навичок, особистісних якостей фахівця.
Keywords: освіта, професійна компетентність, соціальний працівник, професіоналізм.