ЗНАЧЕННЯ ПРОФЕСІЙНИХ ЯКОСТЕЙ В ЦІЛЬОВІЙ МОДЕЛІ НАВЧАЛЬНО-ВИХОВНОГО ПРОЦЕСУ ПІДГОТОВКИ ВІЙСЬКОВИХ (Вісник Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Соціальна робота, 2020)
У процесі професійної підготовки майбутніх військовослужбовців необхідно формувати крім професійних знань, навичок та вмінь також професійні якості до яких ми відносимо: мужність, уміння чітко виконувати накази, дисциплі- нованість, витримка та самовладання, відданість справі, які повинні бути обов'язковою складовою цільової моделі професійної підготовки у вищих військових навчальних закладах. Ефективність професійної діяльності військовослу- жбовців визначається системою соціально-психологічних, технічних, медико-біологічних, а також специфічних профе- сійних якостей військового.
Keywords: Професійні якості, професійна підготовка військовослужбовців, військова освіта.